René Brussel

Met 35 jaar ervaring heb ik inmiddels een mooie professionele portfolio opgebouwd. Sterk in Vakwerk is mijn motto.  Kwaliteit staat altijd voorop bij elke klus, van klein tot groot. U kunt bij mij terecht voor vakkundig advies, diverse kluswerkzaamheden en timmerwerken. Denk aan het maken van (tuin)meubels, verbouwingen, sanitair, vloeren leggen, renovatie, bouwpakketten, vervangen hang en sluitwerk deuren en ramen, kozijnen, etc.

U hoeft niet bang te zijn dat vakwerk te duur is. We maken van te voren duidelijke prijsafspraken. Ik kijk naar uw wensen en u krijgt dan van mij een mooi staaltje werk. Sterk in vakwerk!

Na jaren ervaring in de wereld van de bouwmarkten, als filiaalleider, volg ik mijn hart. Ik stort me nu volledig op dit klus en timmerbedrijf en werk met veel plezier bij de mensen thuis. De afgelopen 35 leerde ik het vak van specialisten: tegelzetter, timmerman, elektricien, stukadoor. De kneepjes van het timmervak bij een ambachtelijke meubelmaker. En ook de opleiding tot hovenier is afgerond. Kortom, u krijgt een allround klus-,  timmer- en tuinman bij u thuis, die met veel passie vakwerk aflevert. Sterk in vakwerk!

Werkwijze

Kwaliteit en maatwerk staat voorop. Sterk in vakwerk

Heldere (prijs)afspraken vooraf.

Alles kan, we zoeken altijd naar de beste oplossing

Deskundig advies.

Eén contactpersoon, niet voor iedere klus een ander bedrijf. Lekker makkelijk toch!

Passie voor het vak

Interesse?

Menu