Diensten

Allround klusservice

Bent u op zoek naar een ervaren allround klusservice in Noord Holland? Heeft u een klein klusje rondom uw huis? Of bent u juist toe aan een grote verbouwing? Dan kunt u contact opnemen met mij. Ik kan u adviseren en volledig op maat kijken wat het beste oplossing is voor u. Voor elke klus , groot of klein, krijgt u een mooi staaltje vakwerk! Denk de installatie van een keuken, vloeren leggen, sanitair,  tuin hekjes, zolder verbouwing. Alles is mogelijk.

Ook de voor de tuin en tuinmeubels, hekjes of tuinhuisjes kunt u bij mij terecht.  Kijk gerust even bij mijn portfolio en diensten en stel vrijblijvend uw vraag aan mij. We maken heldere afspraken. Dan weet u waar u aan toe bent. Maar een ding is zeker: Sterk in Vakwerk staat voorop!

Mijn werkgebied ligt in Noord Holland en ik richt me vooral op particulieren.

Timmerwerk & meubels

Heeft u timmerwerk dat door een professional uitgevoerd moet worden? Timmeren is een vak apart. Goed timmerwerk is belangrijk voor iedere klus. Nu investeren zorgt voor het voorkomen van grote problemen. Slecht timmerwerk levert later grote problemen op in de constructie.

Heeft u een kast op maat nodig? Een hele aparte grote tafel? Een tuinhekje? Een kastenwand? Een stapelbed? Of een totale babykamer? Houten of laminaat vloer leggen? U bent bij mij aan het goede adres. We kijken samen naar uw wensen en u krijgt het perfecte maatwerk. En nee, vakwerk hoeft niet altijd duur te zijn . U krijgt van te voren te horen wat de kosten zijn, dan weet u dat Sterk in Vakwerk uniek is, maar betaalbaar!

Advies

U weet dat er iets moet gebeuren, maar u weet niet hoe u dat gaat aanpakken en door wie? Wilt u uw woning renoveren of juist nieuw? Een nieuwe keuken? Of u heeft een zolder waar u meer gebruik van wilt maken, door er een slimme werkruimte van te maken. Heeft u ideeën nodig om hiermee zelf aan de slag te gaan? Of wilt u het liever uitbesteden? Ik kan u adviseren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties:

Wilt u alleen advies, dat kan! Wilt u toch niet alles zelf doen, dan komen we er samen uit. U hoeft in ieder geval niet voor iedere klus een ander bedrijf in te schakelen. Lekker makkelijk toch! Sterk in Vakwerk.

Interesse?

Menu